Пројекти

 
 
1 2 3 4 5
 
 
Први пројектни састанак у Загребу
Образовна група Зрински била је домаћин првом пројектном састанку одржаном 23. и 24. јануара 2014. године у Загребу.
Овај састанак послужио је као увод у пројект "Entrepreneurial Pedagogy=Entrepreneurial Kids" чији је координатор Образовна група Зрински. Партнери на овом пројекту су три основне школе из Крагујевца (Србија): Основна школа Мома Станојловић, Основна школа Вук Стефановић Караџић, Основна школа Милутин и Драгиња Тодоровић, Средња економска школа Бреитсцхафт из Регенсбурга (Немачка), Основна школа Пречко и Казалиште Планет Арт из Загреба.
Пројект "Entrepreneurial Pedagogy=Entrepreneurial Kids" проводи се у склопу Лифелонг Леарнинг програма, потпрограма Comenius мултилатерални пројекти. Током две године трајања пројекта спровешће се радионице за учитеље и стручне сураднике партнерских школа у пројекту, чиме ће се повећати предузетничке вештине ученика кроз нове методе подучавања које ће учитељи и стручни сарадници стећи током похађања радионица ће се спровести "Дечји дани предузетништва" у свакој од партнерских институција.
Координатор и партнери су током два дана састанка утврдили акциони и финансијски план пројекта, али и идуће кораке које је потребно предузети у остваривању циљева пројекта. Представник немачког партнера најавио је идући састанак у Регенсбургу у Немачкој у склопу којег ће се одржати и низ тренинга за представнике менаџмента школа партнера.
1 2 3 4 5
 
 
 
Основна школа "Мома Станојловић" -Крагујевац- www.momakg.edu.rs | септембар-2011. |